26 okt 2020

Maak kennis met onze studenten

Aankomende periode hebben wij 4 studenten toegevoegd aan ons team. Allen gaan zij, binnen hun vakgebied, een bijdrage leveren aan HermanDeGroot.

Graag stellen wij ze aan u voor:

Remon: Implementatieplan voor marketingcommunicatie

Remon van der Wielen (22) studeert Commerciële Economie aan Windesheim in Flevoland.

Remon gaat een marketingcommunicatieplan schrijven. Hij gaat onderzoeken hoe de acquisitie bij Herman de Groot beter kan. Welke communicatiemiddelen en kanalen zijn er te gebruiken en hoe kunnen we marketing inzetten voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten.

Yordi: Wat is de beste vervanger van corrosie?

Yordi Payens (25) studeert Engineering met als afstudeerrichting werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Windesheim in Flevoland.

Yordi doet voor zijn afstudeerstage onderzoek naar de boorputten van geothermiecentrales. “Deze putten worden momenteel nog afgewerkt met staal, het water dat wordt opgepompt is echter heet, zout en er zitten verschillende mineralen in. Dit zorgt voor corrosie in de boorput.” Yordi gaat daarom onderzoek doen of composiet een geschikte vervanger zou zijn voor het staal in een boorput. De hoofdvraag van het onderzoek luidt: Wat is het meest geschikte composiet voor het gebruik van boorputten van een geothermiecentrales?”

Joris: Technisch ontwerp maken aan de hand van een elektrische-energievraag

Joris Snel (24) studeert Elektrotechniek aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Tijdens zijn stage, zal Joris zich bezig houden met het onderzoeken naar de mogelijkheden en het maken van een technisch ontwerp. Joris gaat zich met het volgende bezig houden: “Hoe het elektriciteitsnet in een bestaande woonwijk aan de toenemende elektrische-energievraag door elektrische auto’s kan voldoen.”

Amy: Twee portfolio: waarvan HRM & HRD

Amy Boelen (21) studeert Human Resource Management aan de Hogeschool van Utrecht.

Tijdens haar stage zal Amy de instroom, doorstroom en uitstroom analyseren en aan hand daarvan met een passende oplossing komen, die mogelijk geïmplementeerd zou kunnen worden. Daarnaast gaat Amy ook een interventie schrijven over Human Resource Development, dat betreft het leren & ontwikkelen van medewerkers. Zij zal met een interventie komen en ons helpen hoe bijvoorbeeld de kennis van medewerkers op pijl te houden.