VACATURES

Meewerkstage: Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde

HermanDeGroot zoekt meewerk Talent!

(meewerkstage)

Ben jij een talentvolle student op het gebied van elektrotechniek of werktuigbouwkunde en zoek je een veelzijdige stage waarbij je theorie in de praktijk kunt brengen? Dan hebben wij een leuke en leerzame uitdaging voor je!

Wij hebben veel projecten die de ondersteuning kunnen gebruiken van ambitieuze en gemotiveerde studenten. Ben jij op zoek naar een leerzame stage waar je theorie in praktijk kunt brengen en onze professionals kan ondersteunen met een diversiteit aan werkzaamheden? Kom dan stage lopen bij het leukste ingenieursbureau van Amersfoort!

Wij zoeken drie enthousiaste studenten die ons kunnen helpen met het ondersteunen van projecten op het gebied van Elektrotechniek en op het gebied van Werktuigbouwkunde.

 Wie zoeken wij?

  •     Je volgt een HBO-opleiding Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
  •     Je bent enthousiast, proactief en kunt goed zelfstandig werken;
  •     Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)

Wat hebben wij jou te bieden?

  •     Alle ruimte om zelf met ideeën te komen en deze op te pakken;
  •     Een fijne werkplek (inclusief laptop) vlakbij het centrum van Amersfoort;
  •     Goede support van professionele collega’s;
  •     Een stagevergoeding van € 250/maand;
  •     Een gezellige sfeer, inclusief goede gesprekken bij de koffieautomaat en regelmatig een vrijdagmiddagborrel!

Krijg jij hier energie van en herken je jezelf in het profiel? Stuur je cv en een korte motivatie waarom jij de geschikte persoon bent om ons team te komen versterken naar jobs@hermandegroot.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met 033-4320889. Hopelijk mogen we jou dan zo snel mogelijk op ons kantoor verwelkomen!

Wie zijn wij?

HermanDeGroot Ingenieurs levert al ruim 25 jaar hoogwaardige technologische oplossingen, strategie en beleid op het gebied van vastgoed en gebiedsontwikkeling in de bebouwde omgeving. Duurzaamheid en focus op de eindgebruiker staan centraal in alles wat we doen.

Wij kennen twee afdelingen (technologie en vastgoedstrategie) en daarnaast hebben wij, samen met universiteiten en hogescholen, een oplossing ontwikkeld voor het opwekken van schone energie: Ultra-Diepe Geothermie (UDG). Hierbij wordt warmte die van nature op 4 tot 7 km diepte in de aarde voorkomt gebruikt voor het opwekken van CO2-vrije elektriciteit, warmte en koude.

Locatie

HermanDeGroot Ingenieurs houdt zijn kantoor aan de Nijverheidsweg- Noord 74a, te Amersfoort (nabij het centrum). Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer en auto. Er is gratis parkeergelegenheid.

Periode

De tijdsduur van de stage hangt af van je studieprogramma en je opdracht. Dit varieert van weken tot maanden.

Stage technologie: Duurzaamheid en afmetingen installaties

De beleving en behoeften van de eindgebruiker vormen altijd het uitgangspunt van ons ontwerp.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan gebruiksgemak en comfort, een gewenst klimaat, passende verlichting, de juiste voorzieningen voor het gebruik van ICT- en communicatiemiddelen en natuurlijk veiligheid.

Bekijk vacature
Stage Technische bedrijfskunde / Bouwkunde: Circulariteit met gebouwenpaspoort

Stage Technische bedrijfskunde / Bouwkunde: Circulariteit met gebouwenpaspoort

Ben jij een talentvolle student op het gebied van technische bedrijfskunde of bouwkunde en zoek je een veelzijdige stage waarbij je theorie in de praktijk kunt brengen? Dan hebben wij een leuke en leerzame uitdaging voor je!

Bekijk vacature