Junior Ontwerper Elektrotechniek

Als Junior Ontwerper Elektrotechniek werk je mee aan het ontwerpen en berekenen van elektrotechnische technologie binnen een project. Je krijgt ook uitdagingen op het gebied van de veiligheid of infravoorzieningen voor grootschalige energieopwekking of energieopslag. Daarnaast assisteer en ondersteun je de adviseur bij integrale technische oplossingen van projecten op elektrotechnisch vlak.

Wie zoeken we?

  • Je bent leergierig en blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied.
  • Je denkt in uitdagingen en mogelijkheden.
  • Je hebt passie voor techniek en beschikt over een gezonde dosis humor.
  • Je bent gestructureerd, kunt prioriteiten stellen en slim je dag indelen.
  • Je kunt zelfstandig werken, neemt het initiatief en je verantwoordelijkheid.

Gewenste opleiding en ervaring

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Technische opleiding, bij voorkeur elektrotechniek.
  • Starter, ervaren of senior! Hoewel deze functie specifiek voor starters is geschreven hebben wij ook een vacature open staan voor ervaren en senior. Kijk hiervoor op onze website hermandegroot.nl

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden je een fulltime dienstverband met flexibele werktijden, enthousiaste collega’s, een mooie werkplek in een inspirerende en monumentale omgeving, een fijne sfeer (inclusief gezellige borrels en leuke personeelsuitjes) en uiteraard een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast bieden we je alles wat je nodig hebt om door te groeien en je verder te ontwikkelen.

Jou op het lijf geschreven?

Herken je jezelf in het profiel en heb jij zin in deze mooie uitdaging? Stuur je advies waarom wij jou zouden moeten toevoegen aan ons team met cv naar jobs@hermandegroot.nl. Wie weet nodigen wij je dan binnenkort uit voor een kop koffie om kennis te maken!

Directeur

Directeur

Weet jij de dagelijkse leiding te nemen en het team te motiveren? Dan hebben wij een perfecte functie voor jou!

Bekijk vacature
Ontwerper – Projectmanager Werktuigbouwkunde

Ontwerper – Projectmanager Werktuigbouwkunde

Ben jij Ontwerper – Projectmanager Werktuigbouwkunde met passie voor duurzaamheid? Toe aan een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een perfecte functie voor jou!

Bekijk vacature