Gemeentehuis Urk

De gemeente Urk heeft zich het doel gesteld het bestaande gemeentehuis volledig te renoveren en uit te breiden met 2.000 m² BVO.

Het project is in 3 fasen gerealiseerd: nieuwbouw, renovatie kantoorvleugels en renovatie bestuursvleugel. In de nieuwbouw zijn kantoren, een kantine en de bibliotheek ondergebracht. Het bestaande gebouw is voorzien van  kantoren, de gemeentewinkel en de bestuursvleugel.

In de nieuwbouw zijn klimaatconvectoren met een ruimteregeling toegepast voor het ventileren, verwarmen en koelen. In de bestaande bouw is het verwarmingssysteem gehandhaafd en is ventilatie en koeling aangebracht middels koelconvectoren.

Het geheel betrof grotendeels een zichtinstallatie, waardoor veel aandacht is besteed aan het afwerkingsniveau van de ingebrachte technologie.

  • Gemeente Urk

    Opdrachtgever

  • Urk

    Locatie

  • 2.000 m²

    Bruto vloeroppervlak

image