VACATURES

Kantoor TenThirty Atos

Commerz Real Investmentgesellschaft mbH (CRI) heeft aan Herman De Groot Ingenieurs gevraagd om per 1 november 2014 als gedelegeerd opdrachtgever het Kantorenpark TenThirty Bouwdeel G te Amstelveen per 30 september 2015 op te leveren ten behoeve van Atos Nederland BV. Het totale complex bestaat uit 52.000 m² BVO verdeeld over 7 gebouwdelen exclusief parkeergarage. Bouwdeel G bestaat uit 9.600 m² BVO exclusief parkeergarage. De parkeergarage is onder het gehele gebouw gesitueerd.

De doelstelling was dat de nieuwe huurder Atos Nederland BV per 1 oktober 2015 gebruik wil maken van het gebouw dat voldoet aan alle wensen en eisen van de huurder. Overige doelstellingen waren van energielabel G naar energielabel B en het realiseren van een atrium van 900 m² BVO.

Om deze doelen te kunnen bereiken was een pragmatische aanpak van het totale proces noodzakelijk gezien de korte doorlooptijd realisatie van het project.

Het gebouw is voorzien van: nieuwe entree, atrium, volledig vernieuwde kantoorruimten, keuken, klimaatinstallaties, elektrotechnische voorzieningen, volledig LED-verlichting, 900 m² PV zonnecellen, sprinkler installatie, beveiligings- en communicatiesystemen. Investeringsniveau ± € 12.000.000,00 exclusief BTW.

  • Commerz Real Investmentgesellschaft mbH Wiesbaden / Duitsland

    Opdrachtgever

  • Amstelveen

    Locatie

  • 52.000 m²

    Bruto vloeroppervlak

image