Renovatie kantoorgebouw Europalaan 40 te Utrecht

Doelstelling

Commzerz Real Investmentgesellschaft mbh (CRI) wil ABNAMRO Asset Based Finance N.V. huisvesten aan de Europalaan 40 / Beneluxlaan (Avenue Building) Bouwdeel A 1010 te Utrecht. De opdracht is versterkt aan HermanDeGroot als gedelegeerd opdrachtgever integraal te voorzien van verduurzaming (Energielabel A) en moderne technologie.

Plan van aanpak

Namens opdrachtgever Commerz Real Investmentgesellschaft mbh (CRI) hebben wij onderzoek gedaan naar de bouwkundige en installatietechnische staat van het kantoorgebouw. Op basis daarvan hebben we een maatwerkadvies opgesteld voor de bouwkundige werkzaamheden en technische installaties.

HermanDeGroot heeft de nieuwe huurder begeleid door haar wensen te vertalen in pragmatische oplossingen waardoor een goed werkklimaat ontstaat.
De rol van HermanDeGroot in dit project: gedelegeerd opdrachtgever, projectmanagement, advisering/ ontwerp bouw en installatietechniek tender coördinatie, verduurzaming gebouw/ energievoorziening en begeleiding inbouwpakket van de huurder

Resultaat

Het Bouwdeel is op 19 juli 2019 succesvol opgeleverd als nieuwe werkplek voor ABN AMRO Bank NV (ABN AMRO) en haar dochter Asset Based Finance (ABF).

  • Commerz Real Investmentgesellschaft mbh

    Opdrachtgever

  • Utrecht

    Locatie

  • 16.500 m²

    Bruto vloeroppervlak

image