WBVR Vervanging Autoclaven

Wageningen Bioveterinary Research is een internationaal gerenommeerde kennisorganisatie op het gebied van diergezondheid waarbij de kernactiviteiten wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek zijn.

Door het bereiken van het einde van de technische levensduur en de wens van het WBVR om tot 2034 functioneel te blijven, moesten de autoclaven worden vervangen voor nieuwe en grotere autoclaven. Tijdens deze vervanging dienden de voor- en technische ruimten, de kelder onder dit gebied en de zolder boven dit gebied bouwkundig gerenoveerd te worden.

HermanDeGroot Ingenieurs en Vastgoedstrategen heeft het gehele proces, van initiatief tot oplevering, de rol van technisch adviseur en projectmanager vervult. Binnen de werkzaamheden vielen onder andere het opstellen van het programma van eisen, plan van aanpak, investering ramingen, werkomschrijvingen en aanbestedingsdocumenten voor bouwkunde, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en regeltechniek, het houden van projectteam overleggen en het opstellen van het proces verbaal van oplevering.

  • Wageningen Bioveterinary Research

    Opdrachtgever

  • Lelystad

    Locatie

  • 40 m²

    Bruto vloeroppervlak

image