Winkelcentrum Corridor-Passage

Voor winkelcentrum de Corridor heeft Herman de Groot Ingenieurs een energiebesparingsrapportage opgesteld. De uitkomst van het onderzoek heeft geresulteerd in het opstellen van een zeer efficiënte en energiezuinige koelmachine voor de centrale klimaatinstallaties en winkelunits in het gebouw.

Herman de Groot Ingenieurs heeft het bestek geschreven, de koelmachine vervanging en de uitvoeringsbegeleiding gedaan.

De koelmachine draait inmiddels een aantal jaar en heeft geresulteerd in een aanzienlijke besparing in het jaarlijkse elektriciteitsverbruik en daarmee een aanzienlijke verlaging van de jaarlijkse kosten op de elektriciteitsnota.

  • CBRE Dutch Retail Fund

    Opdrachtgever

  • Veenendaal

    Locatie

  • 30.000 m² vloeroppervlak winkel

    Bruto vloeroppervlak

image