VACATURES

Stage technologie: Duurzaamheid en afmetingen installaties

Duurzaamheid en afmetingen installaties

All-electric oplossingen worden steeds meer aangedragen als toekomstige energiesystemen, zeker in woningen. Om deze te plaatsen is echter wel veel ruimte noodzakelijk. Denk hierbij aan de binnen- en buitenunit (of ruimte voor een grondgebonden pomp) en een buffervat.

Tijdens dit onderzoek kijk je naar de totale ruimte die nodig is om deze installaties in een woning toe te passen, en vergelijkt dit met de mogelijkheden in de woningen (vaak ontbreken technische ruimtes). Dit kan je vergelijken met een grootschalige oplossing, zoals een buurtwarmtepomp. Ook kan je hierbij de benodigde materialen meenemen (allemaal individueel een wp of een centrale met warmtenet).

​Wie zoeken wij?

  • Je volgt een HBO of WO opleiding Werktuigbouwkunde of Engineering of vergelijkbaar;
  • Je bent enthousiast, proactief en kunt goed zelfstandig werken;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Je kan kritisch nadenken en hebt goed technisch inzicht.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Alle ruimte om zelf met ideeën te komen en deze op te pakken;
  • Een fijne werkplek (inclusief laptop) vlakbij het centrum van Amersfoort;
  • Goede support van professionele collega’s;
  • Een passende stagevergoeding per maand;
  • Een gezellige sfeer, inclusief goede gesprekken bij de koffieautomaat, competitie rond de voetbaltafel en regelmatig een borrel!

Krijg jij hier energie van?

​Stuur je cv en een korte motivatie waarom jij de geschikte persoon bent om ons te komen versterken naar jobs@hermandegroot.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met 033-4320889. Hopelijk mogen we jou dan zo snel mogelijk op ons kantoor verwelkomen!

​Wie zijn wij?

HermanDeGroot Ingenieurs levert al 25 jaar hoogwaardige technologische oplossingen, strategie en beleid op het gebied van vastgoed en gebiedsontwikkeling in de bebouwde omgeving. Duurzaamheid en focus op de eindgebruiker staan centraal in alles wat we doen. Wij kennen twee afdelingen (technologie en vastgoedstrategie) en daarnaast hebben wij, samen met universiteiten en hogescholen, een oplossing ontwikkeld voor het opwekken van schone energie: Ultra-Diepe Geothermie (UDG). Hierbij wordt warmte die van nature op 4 tot 7 km diepte in de aarde voorkomt gebruikt voor het opwekken van CO2-vrije elektriciteit, warmte en koude.

Locatie

HermanDeGroot Ingenieurs houdt zijn kantoor aan de Nijverheidsweg- Noord 74a in Amersfoort (nabij het centrum). Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer en auto. Er is gratis parkeergelegenheid.

Periode

De tijdsduur van de stage of het afstudeeronderzoek hangt af van je studieprogramma en je opdracht. Dit varieert van weken tot maanden.

Stage technologie: Duurzaamheid en afmetingen installaties

De beleving en behoeften van de eindgebruiker vormen altijd het uitgangspunt van ons ontwerp.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan gebruiksgemak en comfort, een gewenst klimaat, passende verlichting, de juiste voorzieningen voor het gebruik van ICT- en communicatiemiddelen en natuurlijk veiligheid.

Bekijk vacature
Stage Technische bedrijfskunde / Bouwkunde: Circulariteit met gebouwenpaspoort

Stage Technische bedrijfskunde / Bouwkunde: Circulariteit met gebouwenpaspoort

Ben jij een talentvolle student op het gebied van technische bedrijfskunde of bouwkunde en zoek je een veelzijdige stage waarbij je theorie in de praktijk kunt brengen? Dan hebben wij een leuke en leerzame uitdaging voor je!

Bekijk vacature