Adviseur Technologie

Als Adviseur bij HermanDeGroot breng je de wensen van de opdrachtgever en eindgebruikers in kaart en voorzie je de klant van integrale hoogwaardige adviezen op het gebied van technologie en duurzaamheid. Hierbij werk je samen met een professioneel team dat jij begeleidt. Daarnaast onderhoud je een goede relatie met alle stakeholders en samenwerkingspartners en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties in de markt. Ook het verwerven van nieuwe opdrachten is een onderdeel van je functie: je signaleert nieuwe kansen voor projecten binnen bestaande opdrachten en bouwt aan een netwerk door onze propositie onder de aandacht te brengen bij (potentiële) opdrachtgevers. Kortom, als Adviseur ben je verantwoordelijk voor het gehele plaatje van a-z en denk je in mogelijkheden en oplossingen.​

Wie zoeken we?​

  • Je bent commercieel ingesteld en inbeelding in de klant is voor jou vanzelfsprekend.

  • Je kunt adviezen goed verwoorden, zowel in een gesprek als in honorariumvoorstellen.

  • Je bent enthousiast en gedreven om nieuwe uitdagingen aan te gaan en projecten binnen te halen.

  • Je bent gestructureerd, kunt goed prioriteiten stellen, kwaliteit waarborgen en slim je dag indelen.

  • Je kunt je projectteam inspireren, coördineren en begeleiden.

  • Je kunt goed zelfstandig werken, neemt het initiatief en je verantwoordelijkheid.

Gewenste opleiding en ervaring:

  • HBO/ WO werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld TU of HBO+, een opleiding dat raakt aan de techniek, met daarbij een commerciële inslag.

  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

  • Denken vanuit maatschappelijk oogpunt en denken vanuit de eindgebruiker is vanzelfsprekend.

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden je een fulltime dienstverband met flexibele werktijden, enthousiaste collega’s, een mooie werkplek in een inspirerende en monumentale omgeving, een fijne sfeer (inclusief gezellige borrels en leuke personeelsuitjes) en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. leaseauto, laptop en mobiele telefoon). Daarnaast bieden we je alles wat je nodig hebt om door te groeien en je te ontwikkelen.

Jou op het lijf geschreven?

Herken je jezelf in het profiel en heb jij zin in deze mooie uitdaging bij een innovatief ingenieursbureau in Amersfoort? Stuur je advies waarom wij jou zouden moeten toevoegen aan ons team met cv naar jobs@hermandegroot.nl. Wie weet nodigen wij je dan binnenkort uit voor een kop koffie om kennis te maken!

Directeur

Directeur

Weet jij de dagelijkse leiding te nemen en het team te motiveren? Dan hebben wij een perfecte functie voor jou!

Bekijk vacature
Ontwerper – Projectmanager Werktuigbouwkunde

Ontwerper – Projectmanager Werktuigbouwkunde

Ben jij Ontwerper – Projectmanager Werktuigbouwkunde met passie voor duurzaamheid? Toe aan een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een perfecte functie voor jou!

Bekijk vacature